Collageen en schoonheid | Succesverhalen
15473
page-template-default,page,page-id-15473,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Dora (40)

Het nemen van collageen was, in tegenstelling tot andere eiwitpoeders, voordelig omdat ik me 10 minuten later niet uitgehongerd voelde. Dat was bij andere eiwitpoeders wel het geval. Collageen gaf me een verzadigd gevoel, zodat ik er een maaltijd per dag door kon vervangen.

Mijn energieniveau was hoog en volgens mijn echtgenote werd de huid van mijn gezicht gladder.

Sander (34)

Het nemen van collageen was, in tegenstelling tot andere eiwitpoeders, voordelig omdat ik me 10 minuten later niet uitgehongerd voelde. Dat was bij andere eiwitpoeders wel het geval. Collageen gaf me een verzadigd gevoel, zodat ik er een maaltijd per dag door kon vervangen.

Mijn energieniveau was hoog en volgens mijn echtgenote werd de huid van mijn gezicht gladder.

Rita (34)

„Zolang ik mij kan herinneren heb ik problemen met mijn huid. Ik ben 34 jaar en de huid van mijn gelaat heeft een sterk gebrek aan vocht, is heel vet, vatbaar voor puistjes en is heel gevoelig. Ik heb al alles uitgeprobeerd, ook de duurste crèmes.

Ik probeerde opnieuw biocosmetica uit, maar ook die brachten geen soelaas. Mijn schoonheidsspecialist stelde elke keer rond mijn verjaardag een ampullekuur van 30 dagen voor me samen, zodat we mijn toestand tenminste een beetje konden herstellen. Ik kan wel zeggen dat ik reeds een klein fortuin aan mijn huid gespendeerd heb.

Via mijn schoonzus hoorde ik enkele weken geleden over de nieuwe collageenproducten. Zij gebruikte ze al een tijdje en zag er heel erg ”uitgerust” uit. Ze overtuigde mij in elk geval. Bovendien zag de verpakking er zo appetijtelijk en ”girly” uit, dat ik besloot de producten uit te proberen.

Toen ik de producten tien dagen gebruikte, had ik een afspraak bij mijn schoonheidsspecialist, waar ik normaal gezien weinig goeds te horen kreeg. Ik had de positieve verandering al opgemerkt, maar ik was benieuwd naar wat de nietsvermoedende specialist zou zeggen. Pas aan het einde vroeg ik hem welke kuur hij deze keer wilde voorstellen. Hij antwoordde dat mijn huid in zo’n goede conditie was, dat ik volgens hem niets nodig had. Mijn huid had geen gebrek aan vocht meer, was voldoende strak en gehydrateerd.

Ik kan wel zeggen dat dit voor mij een echt succesverhaal is! En dan heb ik het nog niet over de extra kosten die ik mezelf bespaard heb… Sindsdien blijf ik deze ”milkshake” nemen, wat niet alleen gezond is, maar ook ongeloofl ijk lekker. Ik los het op in water, omdat ik al jaren geen melk meer drink. Zo vervangt het ook de dagelijkse kop chocolademelk die al jaren uit mijn leven verdwenen was. Ik ben ongeloofl ijk blij dat ik die fantastische producten kan nemen. Dank u, dokter Lenkei!”

Anika (44)

Proficiat, Dr. Gábor Lenkei, met uw nieuwe, wonderbaarlijke producten. Het gaat over de collageensamenstelling. Ik drink ze nu ongeveer twee maanden. ELKE OCHTEND! Na twee weken merkte ik het volgende op:

  • De lelijke zwangerschapsstriemen op mijn borsten en dijen zijn voor 75% verdwenen!
  • Mijn gewrichten doen absoluut geen pijn!
  • Ik heb nog niet vermeld dat de rimpels op mijn gezicht verdwenen zijn en dat mijn huid elastischer geworden is.

Ik ben vastbesloten het product te gebruiken tot mijn huid opnieuw perfect is. Ik kan het aan elke vrouw aanraden die niet alleen om innerlijke schoonheid, maar ook om uiterlijke schoonheid geeft. Zo wordt er weer harmonie gecreëerd. Met diep respect: een trouwe supporter.

Andrea (35)

Dit collageen product is een uitstekend product voor vrouwen. Een voedingsproduct dat een volledige maaltijd vervangt en daarnaast ook onze schoonheid verzorgt. Ik gebruik het na het sporten. Het vermindert mijn hongergevoel, en het veroorzaakte wonderbaarlijk genoeg op korte termijn een zichtbare verandering van mijn huid. Mijn gezicht werd veel gladder en mijn kleine, ergerlijke, rimpels verdwenen. Ik word elke dag met een “uitgeruste huid” wakker. Bovendien smaakt het lekker.”