Collageen en schoonheid | Over de schrijver
15466
page-template-default,page,page-id-15466,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Gàbor Lenkei is op 1 maart 1961 in Miskolc, Hongarije geboren.

Na met goed gevolg eindexamen aan de middelbare school in Miskolc gedaan te hebben werd Lenkei student aan de Medische Universiteit van Debrecen in Hongarije.

In 1986 behaalde Lenkei summa cum laude zijn graad in de geneeskunde.

Daarna heeft hij zes jaar in de geneeskunde gewerkt. Twee jaar daarvan in onderzoek, twee jaar werkte hij als arts in een algemene kliniek en twee jaar in een gynaecologische kliniek.

Toen kwam hij er langzaam maar zeker achter dat de geneeskunde maar één kant van de zaak onderwees en dat de hele wereld van de alternatieve geneeskunde aan zijn blik onttrokken was geweest.

Dit werd versterkt door zijn teleurstelling in de resultaten met de geneeskunde die hij onderwezen had gekregen.

Vervolgens heeft hij onderzoek gedaan naar en met vitaminen en mineralen en kwam tot de conclusie dat de inname van de juiste hoeveelheid en de juiste balans aan vitaminen en mineralen de gezondheid sterk kan ondersteunen.

Hij stelde vast dat wanneer je de voedingsstoffen neemt die nodig zijn, het lichaam zichzelf kan repareren, opbouwen en onderhouden.

Sindsdien heeft hij diverse boeken geschreven over dit onderwerp en heeft hij de vitamineproducten op de markt gebracht op basis van het onderzoek dat hij op dit gebied gedaan heeft.